سیرابیج یا خورش سیرواویج یکی از غذاهای معروف و بسیار خوش طعم استان گیلان در شمال کشور است. برای تهیه این خورش محلی شمالی باید از برگ سیر خرد شده استفاده کنید. طرز تهیه این غذا خیلی آسان است و از نتیجه حتما رضایت خواهید داشت. برای اینکه میل بیشتری به این غذا داشته باشید …
نوشته <a rel="nofollow" href="https://www.topnaz.com/%D8%B3%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AC/”>سیرابیج خورش گیلانی | آموزش طرز تهیه خورش شمالی و گیلانی سیرابیچ اولین بار در <a rel="nofollow" href="https://www.topnaz.com”>مجله تاپناز پدیدار شد.