Connect with us

جالب

طرز تهیه شکلات تخته ای ابرو باد

Published

on

طرز تهیه شکلات تخته ای ابرو باد

 

مواد لازم

•    170 گرم روکش شکلاتی
•    85 گرم روکش شکلات شیری
•    170 گرم روکش شکلات وانیلی
•    85 گرم روکش شکلات سفید
•    ¼ پیمانه شکلات نعنافلفلی

طرز تهیه

1.    داخل سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، روکش شکلاتی و شکلات شیری را روی حرارت ملایم  هم بزنید تا آب شوند. آنها را به شکل یک مستطیل 20×25 سانتی‌متری روی سینی فر بریزید.

2.    در یک قابلمه کوچک دیگر، روکش شکلات وانیلی و شکلات سفید را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند.

3.    به آرامی آنها را روی مخلوط شکلاتی که روی سینی فر ریخته اید، بریزید. با کاردک به آرامی شکلات سفید و سیاه را با هم مخلوط کنید تا حالت ابرو باد ایجاد شود. روی آن آب‌نبات قیچی خرد شده بریزید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا شکلات ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس آنها را از روی فویل بردارید و به تکه های کوچک بشکنید.

The post <a href="http://www.youonline.ir/how-to-prepare-chocolate-brow-wind.html”>طرز تهیه شکلات تخته ای ابرو باد appeared first on <a href="http://www.youonline.ir“>ایران ناز.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 12 =