Connect with us

جالب

طرز تهیه کوکوی کنگر

Published

on

در این بخش از ایران ناز با نحوه پخت کوکوی کنگر آشنا شوید

 

مواد لازم برای کوکوی کنگر :

 

کنگر پاک شده     300 گرم

گوشت چرخ کرده     120 گرم

سیب زمینی     یک عدد

پیاز     2 تا 3 عدد

هویج     3 عدد

زرشک     3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ     5 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده     به میزان لازم

ادویه پلویی     یک قاشق غذاخوری پر

 

طرز تهیه کوکو کنگر:

 

کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید. هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود. سیب زمینی را خرد و سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز‌ها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. همه مواد را در این مرحله با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و ادویه پلویی دارچین دار را به مواد کوکو بزنید.

 

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به آنها بیفزایید و به هم بزنید و برای عطر و طعم بیشتر کوکو، زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کنید و مایه را در روغن داغ بریزید تا کم‌کم خودش را بگیرد و سرخ شود.

 

در انتها یک عدد گوجه را ریز خرد کرده و با یک قاشق رب گوجه و یک عدد تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید و روی کوکوی بسته شده بریزید و درآن را ببندید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی شود. بعد برش زده و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون و پیازچه تازه تزئین و میل کنید.

The post <a rel="nofollow" href="http://www.irannaz.com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%B1.html”>طرز تهیه کوکوی کنگر appeared first on <a rel="nofollow" href="http://www.irannaz.com“>ایران ناز.

Continue Reading