[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند <a href="https://youonline.irwww.forum.persianadmins.ir/register.php”> برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
برای از بین بردن موهای زائد راه های متنوعی وجود دارد که پرطرفدارترین روش آن عمل لیزر موهای زائد است. امروزه برای خلاص شدن از شر موهای زائد، بیشتر از لیزر موهای زائد استفاده می شود چرا که نتیجه ای تقریبا دائمی دارد. در ادامه به بررسی انجام عمل لیزر موهای زائد در دوران بارداری پرداخته ایم.
لیزر موهای زائد در دوران بارداری
لیزر کردن موهای زائد سریع ترین، موثرترین و کم خطرترین راه برای از بین بردن دائمی موهای زائد است. در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی، رشد موهای زائد در قسمت های مختلف بدن افزایش می یابد و همین امر سبب می شود که بانوان باردار به فکر لیزر موهای زائد خود بیفتند. اغلب بانوان به علت موثر بودن عمل لیزر کردن موهای زائد، این روش را ترجیح می دهند در حالی که روش های دیگری برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد. لیزر موهای زائد برای بانوان باردار پیشنهاد نمی شود و در بسیاری از مراکز لیزر مو از انجام آن امتناع می کنند.
لیزر موهای زائد
دلایل انجام نشدن لیزر موهای زائد در بارداری
تاکنون به علت نبود شواهد و اطلاعات کافی درباره لیزر کردن موهای زائد در بارداری، هیچ نظریه ای در خصوص تاثیر لیزر بر بدن افراد باردار وجود ندارد؛ اما توصیه می شود که از لیزر کردن مو در دوران بارداری بپرهیزید و از روش های دیگری برای از بین بردن موهای زائد استفاده کنید. لیزر کردن موهای زائد در دوران بارداری ممکن است اثرات نامطلوبی بر روی مادر و جنین بگذارد. عمل لیزر موهای زائد به فولیکول ها آسیب حرارتی وارد می کند و سبب از بین رفتن موهای زائد می شود و همین نیز باعث بالا بودن خطر آسیب به مادر و جنین می شود. همچنین توصیه می شود که تا پایان دوره شیردهی نیز از انجام لیزر موهای زائد بپرهیزید.
لیزر موهای زائد
مشکلات انجام لیزر مو در دوران بارداری
لیزر کردن مو برای زنان باردار ممکن است که به درد خفیفی منجر شود، از این رو برای رفع درد از کرم بی حس کننده موضعی استفاده می شود که برای بانوان باردار مناسب نیست. اگر این کرم بر روی پوست مالیده شود، توسط بدن جذب خواهد شد.
لیزر کردن موهای زائد ممکن است که سبب قرمزی، درد و تحریک پوست شود. در زمان بارداری حساسیت پوست از هر زمان دیگری بیشتر است و ممکن است لیزر کردن مو باعث بروز بیماری پوستی شود.
تابش نور لیزر ممکن است که سبب گرفتگی زیرشکم، ران و دیگر نقاط بدن شود.
در حین انجام عمل لیزر کردن موهای زائد، نیاز به نشستن و دراز کشیدن طولانی مدت است و این امر در مراحل پیشرفته بارداری ناخوشایند است و باعث ناراحتی می شود.
تغییرات هورمونی بدن در زمان بارداری، در وهله اول سبب تغییراتی در تولید ملانین می شود و این امر سبب دردناک تر شدن انجام لیزر مو می شود و از تاثیر آن نیز می کاهد.
باردار شدن در طول مدت لیزر موهای زائد
قبل از آغاز کردن لیزر موهای زائد، باید به مدت زمان درمان دقت کنید؛ چرا که ممکن است در طول درمان باردار شوید و بخاطر حساس شدن پوست، مجبور به توقف درمان خواهید شد. در صورتی که در اواسط درمان هستید و باردار شده اید، بهتر است که درمان را به عقب بیاندازید و از روش های دیگری برای از بین بردن موهای زائد بدن استفاده کنید. همچنین شما می توانید در این باره با پزشکتان مشورت کنید تا تصمیم مناسبی برای ادامه درمان و یا عدم ادامه درمان بگیرد. بعلاوه شما باید درباره ایمنی دیگر روش های از بین بردن موهای زائد با پزشک خود صحبت کنید.
لیزر موهای زائد
انجام لیزر موهای زائد در نقاط غیرحساس بدن هنگام بارداری
با وجود اینکه توصیه می شود که در دوران بارداری از لیزر کردن موهای زائد پرهیز شود، کسانی هستند که اصرار به انجام آن دارند. اغلب کلینیک ها و مراکز معتبر لیزر مو وجود دارند که این عمل را در دوران بارداری نیز انجام می دهند، اما در جهت ایمنی، از کار بر روی سینه ها، ناحیه شکم و بیکینی خودداری می کنند.
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند <a href="https://youonline.irwww.forum.persianadmins.ir/register.php”> برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]