ایران ناز: نادر حاتمی صاحب و سرآشپز پیتزا استیوستن در شهر ونکوور باز هم یک پیتزای بسیار گران و جدید را عرضه کرده است.
در آوریل سال ۲۰۰۴، حاتمی یک <a title="جالب، خواندنی، عکس، اس ام اس، پزشکی، مد،مقاله" href="http://www.
youonline.ir“>پیتزای ۴۵۰ دلاری را معرفی کرد که ترکیبی از لابستر ترمیدور، سیاهماهی آلاسکا، سالمن دودی، میگو و خاویار روسی آسترا بود. این پیتزای گرانقیمت با پوشش قابل توجه رسانههای کانادایی مواجه شد. حتی بحث ثبت این پیتزا در کتاب رکوردهای جهانی گینس هم مطرح شد.
<a href="http://www.youonline.ir/news_cats_18.html” target=”_blank”>
اما حالا خبر جدیدتر و پیتزای گرانقیمتتری عرضه شده: حاتمی پیتزای سینی را با قیمت ۸۵۰ دلار معرفی کرده است.
او در توضیح این قیمت گفته: «خود پیتزا برای من ۸۰۰ دلار تمام میشود، چون خاویار روسی بسیار گران است و قیمت ترافل سفید هم بین کیلویی ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار در نوسان است.
<a href="http://www.youonline.ir/news_cats_18.html” target=”_blank”>
سینی (SeeNay) پیتزایی است که با میگوی پلنگی، راتاتویی لابستر، قزلآلای دودی شیلیایی و خاویار روسی پر شده و ترافل سفید ایتالیایی هم رویش را پر کرده است.
The post <a href="http://www.youonline.ir/the-world-s-most-expensive-pizza-restaurant-iran.html”>گرانترین پیتزای دنیا در رستوران ایرانی (عکس) appeared first on <a href="http://www.youonline.ir“>ایران ناز.